• Ακολουθήστε μας
Ο Αντωνίου (ξανα)συναντά τον Χαριτόπουλο
Αυγά μαύρα
Νάξου 84, Αθήνα

Ο Αντωνίου (ξανα)συναντά τον Χαριτόπουλο

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τα "Αυγά Μαύρα" του δεν ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη Θεατρική Σκηνή του Αντώνη Αντωνίου. Πάνε περίπου δυο δεκαετίες από τότε. Ισως πάλι κάποιοι τυχεροί, όπως εγώ, είχατε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε τις εποχές που ο καινοτόμος τηλεοπτικός σταθμός SevenX προσέφερε απλά μαθήματα ποιοτικού προγράμματος στο Ελληνικό κοινό.
Η ιστορία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα. Ο Διονύσης Χαριτόπουλος με χαρακτηριστική μαεστρία δομεί ένα έντονα συγκινησιακό και συνάμα σκληρό κείμενο, βασισμένο στο βαρύ φορτίο του μετεμφυλιακού στίγματος που ακολουθούσε για χρόνια τις οικογένειες ανταρτών.
Μια συνάντηση ανάμεσα σε δύο αδέρφια που χωρίστηκαν βίαια. Μια παράλληλη κατάθεση ψυχής που αποκτά ειδικό βάρος αν αναλογιστεί κανείς πόσο μακρινός έδειχνε να είναι ο εθνικός διχασμός πριν λίγα χρόνια και πόσο πίσω έχουμε τελικά επιστρέψει σήμερα.
Ταυτόχρονα μοναδικές ερμηνείες των Αντωνίου και Ασίκη απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα!

Αυγά μαύρα

Μέχρι 13/4
Θεατρική Σκηνή
Νάξου 84, Κυψέλη
Τηλ: 2102236890
Τετάρτη 19:00,
Πέμπτη-Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00
Είσοδος: 10€ (Τετ., Πέμ.), 15€ (Παρ.-Κυρ.), φοιτ: 10€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.