• Ακολουθήστε μας
Δρόμος Σοκολάτας
DARK SIDE OF CHOCOLATE
Σόλωνος 49, Αθήνα

Δρόμος Σοκολάτας

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Θα ρωτήσεις, τι σας έχει πιάσει με τη σοκολάτα; Ε!! όπως και να το κάνουμε έχει κάτι πιο εξωτικό από τον καφέ. Σε πάει κάπως σε πιο ρετρό, στο Παρίσι ή την Βιέννη με τα καπελίνα και τους φραμπαλάδες.
Στο DARK SIDE OF CHOCOLATE στη Σόλωνος 49, μπορείς να κάνεις αυτή την ονειροπόληση. Παλιά πολυκατοικία, μικρό μαγαζί (4 τραπέζια), με απίστευτη ατμόσφαιρα, διακόσμηση και μουσική κυρίως ροκ αλλά σε χαμηλή ένταση.
Οι τοίχοι και τα έπιπλα είναι βαμμένα στο χρώμα της σοκολάτας. Το πάτωμα είναι στρωμένο με γεωμετρικά κοκκινόμαυρα πλακάκια.
Μπορείς να παραγγείλεις ότι ρόφημα σοκολάτας θέλεις, όσο πικρή ή όσο γλυκιά την επιθυμείς, με πρόσθετα π.χ. πιπέρι, τσίλι, γαρύφαλλο κανέλα, ή όχι.
Ο ιδιοκτήτης βοηθάει ώστε να γίνει η σωστή επιλογή. Οι σοκολάτες σερβίρονται σε μεγάλες κούπες και με το τρόπο τους συμβάλουν στη συζήτηση, αφού όλοι στην παρέα λένε τις εμπειρίες τους και τις απόψεις τους.
Μπορείς να πάρεις σοκολατάκια (διαθέτει και εργαστήριο σοκολάτας), σε κουτάκια που έχουν το ίδιο μοτίβο με το πάτωμα.

DARK SIDE OF CHOCOLATE

Σόλωνος 49
Τηλ. 6982803418
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 22:30
Σάββατο 11:00 - 22:30
Τιμές σοκολάτας από 4,5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.