• Ακολουθήστε μας
Η δύναμη της συνήθειας
ΑΝΤΕΤΙ
Τρώων 53, Πετράλωνα

Η δύναμη της συνήθειας

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αντέτι σημαίνει συνήθεια.
Και αυτό το μαγαζί μπορεί να γίνει συνήθεια αφού και ωραίο περιβάλλον διαθέτει και ευγενικό προσωπικό αλλά και νόστιμο φαγητό. Το Αντέτι βρίσκεται απέναντι από τον κινηματογράφο Ζέφυρο, στην οδό Τρώων στα Πετράλωνα, έναν δρόμο με πολλά μεζεδοπωλεία και εστιατόρια.
Το φούξια χρώμα του μαγαζιού σου δημιουργεί μία ηρεμία και το ευγενικό και καθόλου πιεστικό προσωπικό συμβάλλει στη αντιμετώπιση των ρυθμών της καθημερινότητας.
Εμείς πήγαμε μεσημέρι, οπότε είχαμε και ένα επιπρόσθετο ατού, ότι δεν υπήρχαν πολλοί συνδαιτυμόνες, αφού μάλλον όλοι προτιμούν τις βραδυνές ώρες. Ο κατάλογος είναι μικρός και χορταστικός. Η εισαγωγή στα φαγητά γίνεται με σαλάτες και ορεκτικά και μετά χωρίζεται σε θαλασσινά και κρεατικά και καταλήγει στα ποτά.
Οι επιλογές μας ήταν σαλάτα Αντέτι με αντίδια, παντζαρόφυλλα και βινεγκρέτ ροδιού και σαν ορεκτικό φέτα ψητή πικάντικη. Σαν κυρίως πήραμε πανσετάκια καλοψημένα και λαχταριστά, παιδάκια κοτόπουλου που ήταν ζουμερά παρότι είχαν κομμάτια από το στήθος, και πατάτες φρέσκες όμορφα τηγανισμένες χωρίς πολλά λάδια. Όπως προσπαθούμε στο σπίτι μας αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Ήπιαμε τσίπουρο εμφιαλωμένο.
Και για όλα αυτά πληρώσαμε 35€. Με το λογαριασμό μας προσφέρανε κορμό σοκολάτας που εξαφανίστηκε αμέσως και γιαούρτι με γλυκό κουταλιού σταφύλι. Είναι να μη σου γίνει συνήθεια;

ΑΝΤΕΤΙ

Τρώων 53 Πετράλωνα
Τηλ. 2117108932 6972278478
Ανοικτά από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη 01:00 το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.