• Ακολουθήστε μας
Το φαγητό των φτωχών
Paella Barcelona
Ευφράνορος 8, Παγκράτι

Το φαγητό των φτωχών

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το θεωρούσαν φαγητό των φτωχών γιατί έριχναν μέσα ό,τι τους βρισκόνταν. Οι νοικοκυρές έβαζαν μέσα ό,τι κρέας και θαλασσινό είχαν στην κουζίνα της. Όλα τα υλικά τα μαγείρευαν στο ειδικό σκεύος που λέγεται παεγιέρα  και έτσι φτιάχθηκε το σήμα κατατεθέν της Ισπανικής κουζίνας που λέγεται παέγια.

Εμείς δεν πήγαμε στην Βαρκελώνη για γευτούμε την αυθεντική χειροποίητη παέγια.  Την πετύχαμε στο Παγκράτι στο Paella Barcelona, που από ότι λένε έχει και ένα μεγαλύτερο αδελφό στην Βαρκελώνη.

Ο χώρος είναι μικρός αλλά πολύ παρεΐστικος,. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, η ατμόσφαιρα ήταν  ζεστή και φιλόξενη.

Παραγγείλαμε όπως ήταν φυσικό παέγια ανάμεικτη με θαλασσινά και κρεατικά και την συνοδέψαμε με σαγκρία. Ήρθε μαζί με μία σαλάτα με λάχανο, ρόκα και βινεγκρέτ μουστάρδας Σαν καλωσόρισμα μας έφεραν ψωμί με φρέσκια λιωμένη ντομάτα.

Η παέγια ήταν άψογη.  Με την σωστή ποσότητα θαλασσινών, και κρεατικών  καλο μαγειρεμένη.  Στο τέλος δοκιμάσαμε και την κρέμα καταλάνα
Ο λογαριασμός ήταν 38€. και άξιζε με το παραπάνω.

Paella Barcelona

Ευφράνορος 8, Παγκράτι
Τηλέφωνο : 210 701 0093
Ανοικτά 12:00-23:00
Τιμή ~ 20€ το άτομο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.