• Ακολουθήστε μας
Το ηρωικό Μικρολίμανο
ΗΡΩΑΣ
Ακτή Κουμουνδούρου 50, Πειραιάς

Το ηρωικό Μικρολίμανο

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Το Μικρολίμανο πάντα με τραβούσε. Έχει ένα ωραίο περιβάλλον με τα ιστιοπλοϊκά και τα άλλα σκάφη, με τους γλάρους και τα ψαράκια που έρχονται κάθε φορά που πετάς λίγο ψωμί.
Τα εστιατόρια εδώ είναι πολλά. Ένα από αυτά έκανε Ηρωική είσοδο, αφού αντικατέστησε ένα παλαιότερο και ωραίο εστιατόριο. Ο Ήρωας δεν έχει μία συγκεκριμένη κουζίνα. Με άλλα λόγια μπορείς να βρεις και ψαρικά και κρεατικά. Σε αυτό όμως που είναι πολύ συγκεκριμένος, είναι στα ωραία υλικά και στις νόστιμες συνταγές.
Εμείς πήγαμε μεσημέρι στην αίθουσα που είναι δίπλα στα σκαφάκια. Χαρήκαμε την θέα. Μετά χαρήκαμε τον κατάλογο και παραγγείλαμε. Μελιτζανοσαλάτα, αυγά καγιανά με τσορίθο, φέτα του Ζαφόλια και ντοματούλες με σως ροδιού και πιπέρι για πρώτα. Κυρίως πήραμε σουτζουκάκια σμυρνέικα και καταπληκτικές τηγανιτές πατάτες κυδωνάτες. Ήπιαμε τσίπουρο και δεν χωρούσε τίποτα άλλο.
Όμως κάναμε ηρωική προσπάθεια και πήραμε και γλυκό.
Πάντοτε θυσιαζόμαστε για το γλυκό. Και για όλα αυτά "επενδύσαμε" περίπου 20€ το άτομο.
Και εμείς ήμασταν ήρωες αφού δεν αφήσαμε ούτε ψίχουλο για τα ψαράκια.

Προσφορά για τα μέλη μας:
Ένα εντελώς δωρεάν γεύμα 2 ατόμων με σαλάτα,και 2 κυρίως πιάτα επιλογής σας, συνοδευμένα με ½ κιλό κρασί.
Για να κερδίσεις αυτό το γεύμα πάτα τώρα το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου!
Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 15/10, στις 12:30

 

ΗΡΩΑΣ

Ακτή Κουμουνδούρου 50, Πειραιάς
Τηλ. 2104101110
Ανοικτά από το μεσημέρι
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.