• Ακολουθήστε μας
Έλξη …μυστηρίου
Stoker

Έλξη …μυστηρίου

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σήμερα θα μιλήσουμε για σινεμά και συγκεκριμένα για το πιο αναμενόμενο, κατά την άποψή μου, ψυχολογικό θρίλερ για το 2013. Ένα έργο βασισμένο πάνω στην κεντρική ιδέα της ταινίας “Στη Σκιά της Αμφιβολίας” (Shadow of a Doubt) του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρω πως κάποιοι, το 1944 που είχε παιχτεί για πρώτη φορά, είχαν πει ότι ήταν αυτοβιογραφική του Χίτσκοκ!
Τίτλος της ταινίας “Stoker”. Σκηνοθέτης της ο Παρκ Τσαν-γουκ. Αν και τώρα κάνει το ντεμπούτο του σε αγγλόφωνη παραγωγή ίσως κάποιοι να τον θυμούνται ως δημιουργό των Κορεατικών αριστουργημάτων “Oldboy” και “Η εκδίκηση μιας κυρίας”. Αν πάλι όχι, κρατήστε τα στη μνήμη σας για μελλοντική home – θέαση!
Η υπόθεση της ταινίας πραγματεύεται τα γεγονότα μετά το θάνατο του πατέρα της νεαρής India, που συνοδεύεται με την άφιξη του άγνωστου ως τότε θείου Charlie. Σταδιακά η India αρχίσει να υποψιάζεται τον μυστηριώδη, γοητευτικό άνδρα για τις απώτερες προθέσεις του. Όμως αντί για φόβο, το μοναχικό κορίτσι, νιώθει να έλκεται από αυτόν όλο και περισσότερο…

Stoker

Σκηνοθεσία: Τσαν Γουκ Παρκ
Ηθοποιοί: Μία Βασικόβσκα, Μάθιου Γκουντ, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Τζάκι Γουίβερ, Νικόλ Κίντμαν
παραγωγή: ΗΠΑ 2013
Από 28/3 στους κινηματογράφους
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.