• Ακολουθήστε μας
Για το καλό σου
Γιάννης Μηλιώκας Live
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Για το καλό σου

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Μερικοί καλλιτέχνες είναι διαφορετικοί από τους άλλους, το μαρτυρά η αιρετική τους διαδρομή και η ωριμότητα, που τους επιτρέπει να αποσυρθούν για λίγο από τα φώτα. Όταν πάλι αποφασίσουν να επανέλθουν, αν το κοινό τους αγκαλιάσει ξανά, έχουν συνειδητοποιήσει πως η σχέση αυτή είχε στέρεες βάσεις για να αντέξει στο χρόνο και τη φθορά.

Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα στην περίπτωση του Γιάννη Μηλιώκα, μετά από μια σπουδαία πορεία τη δεκαετία του 1980 με μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες, πήρε το χρόνο και τις αποστάσεις του, και εδώ και λίγα χρόνια επέστρεψε γεμάτος ενέργεια, φρεσκάδα, κουβαλώντας παράλληλα κάτι από την αθωότητα της εποχής που μεσουράνησε.

Αυτή τη φορά τον συναντάμε στον Σταυρό του Νότου σε ένα πρόγραμμα που ξεχειλίζει από κέφι σαρκασμό και αυθεντικό χιούμορ, με όλα τα παλιά, αλλά και κάποια νέα τραγούδια του. Μαζί απολαύσαμε και την ταλαντούχα τραγουδοποιό Βιολέτα Ίκαρη και ακόμα τέσσερις σπουδαίους μουσικούς.

Αξίζει να βιώστε αυτή την όμορφη μουσική σύμπραξη, γι΄αυτό και σας την προτείνουμε!

Γιάννης Μηλιώκας Live

Πέμπτη 11 & 18 Φεβρουαρίου
Club του Σταυρού του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ:2109226975
Είσοδος 12€
Ώρα 22:00
Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη
Συμμετέχουν οι  1 Βήμα Μπροστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.