• Ακολουθήστε μας
Η Ελλάδα στα καλύτερά της
Απέραντο Γαλάζιο

Η Ελλάδα στα καλύτερά της

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αφορμή για τη σημερινή μας πρόταση υπήρξε η κινηματογραφική επανέκδοση της ταινίας «Απέραντο Γαλάζιο» στα τέλη Αυγούστου. Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα δεν κατορθώσαμε να τη βρούμε σε κάποιο σινεμά, αυτό όμως δε μας πτόησε, έτσι σας προτείνουμε να την δείτε στο σπίτι.
Αποτελεί ίσως, την ομορφότερη κινηματογραφική αποτύπωση της χώρας μας. Θα τολμούσα να εικάσω πως ο Λύκ Μπεσόν διάβασε όλο τον Ελύτη πριν ξεκινήσει να συνθέτει τα πλάνα που αποθεώνουν Αμοργό και Ίο με την εικαστική αρτιότητα που προσφέρει απλόχερα το μοναδικό Ελληνικό φως.
Ακόμα κι αν την έχετε δει στο παρελθόν, μη σας αποτρέψει το γεγονός πως μιλάμε για μια ταινία του 1998 μιας και η blue-ray έκδοση αποτελεί εμπειρία!
Όσοι λατρεύεται τη θάλασσα, θα ξετρελαθείτε. Αξίζει να αναφερθώ στις εκπληκτικές υποβρύχιες λήψεις καθώς και στην ιδιαίτερη ερμηνεία του αγαπημένου Ζαν Ρενό.

Απέραντο Γαλάζιο

Le Grand Bleu - The Big Blue
Γαλλική Παραγωγή, 1988
Διάρκεια: 132'
Σκηνοθεσία Λικ Μπεσόν
Με τους: Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκετ
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.