• Ακολουθήστε μας
Κερνάω καφέ στην Πλατεία
Άδωνις
25ης Μαρτίου 11, Νέα Σμύρνη

Κερνάω καφέ στην Πλατεία

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

"Πάμε στον Άδωνη για καφέ" προτρέπει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μέσα από τους αλησμόνητους στίχους της Λ. Νικολακοπούλου. Τι ήταν όμως πραγματικά αυτός ο Άδωνις;
Το εξαιρετικό ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Φραγκούλη, αποτέλεσε για χρόνια σημείο αναφοράς για την Πλατεία της Νέας Σμύρνης. Οι καιροί άλλαξαν και σήμερα εκεί, στο ισόγειο του παλιού χώρου στεγάζεται καφέ γνωστής αλυσίδας, όμως αν στρέψεις ψηλά το βλέμμα σου θα δεις την καλαίσθητη ταμπέλα που γράφει "Άδωνις".
Με τις σκάλες ή το ασανσέρ σε δυο λεπτά βρίσκεσαι ν’ αντικρίζεις τη διάδοχη κατάσταση του πολυτραγουδισμένου ομώνυμου χώρου. Ένας ουσιαστικά ζεστός χώρος, με τεράστια τζαμαρία και θέα σε όλη την Πλατεία που σπάνια έχεις την ευκαιρία να δεις.
Τώρα επί της ουσίας, επιλέξτε τα υπερυψωμένα τραπέζια με τους αντικριστούς καναπέδες ή το πίσω μέρος που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε κήπο. Το προσωπικό διακρίνεται για το μοναδικό επαγγελματισμό του, γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο για τα περισσότερα καφέ. Διαθέτει ακόμα μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα και γλυκά (βάσει εμπειρίας τα συστήνω ανεπιφύλακτα), διαθέτει προτάσεις για μεσημεριανό γεύμα καθώς και ποτό.
Οι βλέψεις των εμπνευστών του Άδωνι δεν σταμάτησαν όμως εκεί, έτσι μόλις μυρίσει για τα καλά η άνοιξη θα σας μιλήσω για ένα ζηλευτό νεοκλασικό στην Καστέλα, που διαθέτει μία ονειρεμένη ταράτσα στον Πειραιά…

Άδωνις

25ης Μαρτίου 11 (1ος όροφος), Πλατεία Νέας Σμύρνης
Τηλ. 2109374308
Ανοιχτά από 9:00 το πρωί έως 1:00 το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.