• Ακολουθήστε μας
O Μπεσόν στα Βοτσαλάκια
LUCY
Πλάζ Βοτσαλάκια - Καστέλλα
Cine Βοτσαλάκια

O Μπεσόν στα Βοτσαλάκια

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν είναι λίγες οι φορές που λαμβάνουμε email μελών μας σχετικά με τις κινηματογραφικές μας προτάσεις. Πέρα από τα καλά λόγια, που αποτελούν για εμάς την ασφαλέστερη επιβεβαίωση της εκτίμησής σας, δε λείπουν και τα παράπονα για το σχετικά σινεφίλ ρεπερτόριό μας.

Έτσι λοιπόν σήμερα επωφελούμενος την μετά-καλοκαιρινή χαλαρότητα που προσφέρει ο Σεπτέμβρης σας προτείνω να επισκεφθείτε τον ολοκαίνουριο θερινό κινηματογράφο στην πλαζ Βοτσαλάκια της Καστέλας, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα!

Εκεί τα βραδάκια μέχρι την Τετάρτη 17/9 ο μαιτρ της δράσης Λικ Μπεσόν συναντά την εκρηκτική Σκάρλετ Γιόχανσον, ως νεαρή φοιτήτρια ονόματι Λούσι. Μια σειρά κακών συμπτώσεων όμως κάνουν τη Λούσι να καταλήξει όμηρος των Κινέζων με εμφυτευμένη στην κοιλιά της μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία. Όταν το υλικό αυτό διαχέεται στην κοιλιά της αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις και τότε όλα αλλάζουν...

LUCY

Επιστημονικής Φαντασίας
Μεχρι 17/9/2014
Cine Βοτσαλάκια
Πλάζ Βοτσαλάκια - Καστέλλα . τηλ: 2104227427
Διάρκεια: 89 λεπτά
Παραγωγή: Γαλλική 2014
Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Δείτε εδώ το Trailer
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.