• Ακολουθήστε μας
Καλό θέατρο vs Timing
Σ’ εσάς που με ακούτε
Πειραιώς 206, Ταύρος
‘Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Καλό θέατρο vs Timing

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μια εξαιρετική παράσταση βασισμένη στο πιο πρόσφατο έργο της της συγγραφέως Λούλας Αναγνωστάκη, ζωντανεύει αυτές τις ημέρες στο blackbox του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Έχουν περάσει 12 χρόνια από το το πρώτο και μοναδικό ανέβασμά του «Σ’ εσάς που με ακούτε», από τη Νέα Σκηνή του Λευτέρη Βογιατζή. Νομίζω πως ήταν ο αναγκαίος χρόνος ωρίμανσης για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις ζυμώσεις που περιγράφονται και αφορούν τα πρώτα χρόνια μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών.

Το έργο της Αναγνωστάκη δεν είναι μόνο μια διαμαρτυρία για τα κοινωνικοπολιτικά και ατομικά αδιέξοδα της εποχής αλλά ένα "προφητικό", θα μπορούσα να χαρακτηρίσω, κείμενο για τη νέα Ευρώπη που βιώνουμε την τελευταία πενταετία. Πέρα από το κείμενο αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά για τις πολύ δυνατές ερμηνείες καθώς και την αριστουργηματική σκηνοθετική προσέγγιση.

Σας προτείνουμε αυτή την παράσταση κόντρα στο γιορτινό κλίμα των ημερών, γιατί οι φίλοι του θεάτρου, ξέρουν να εκτιμούν και σίγουρα θα την απολαύσουν!

Σ’ εσάς που με ακούτε

Παραστάσεις έως 4 Ιανουαρίου 2016

‘Ιδρυμα  Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Αίθουσα: Black Box
Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Όλια Λαζαρίδου, Mαρία Ζορμπά, ‘Aντριαν Φρίλινγκ, Αντρέας Κοντόπουλος, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννης Καραούλης, Μάνος Στεφανάκης, Κλεοπάτρα Μάρκο, Γιώργος Σαββίδης
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00
Κυριακή στις 20:00
Εισιτήριο:  12€ γενική είσοδος
8€ ατέλεια & ανέργων
Διάρκεια: 90 λεπτά
Προπώληση: Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services Ωρ. λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.