• Ακολουθήστε μας
Τα καλυτερα της πόλης είναι εδώ!
Γνώρισε το νέο www.redumbrella.gr

Τα καλυτερα της πόλης είναι εδώ!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πέρασαν κιόλας 22 μήνες από τη στιγμή που η παρέα του Red Umbrella ξεκίνησε αυτή την όμορφη περιπέτεια επικοινωνίας μ' εσάς, του φίλους μας. Η συντροφιά μεγάλωσε και συνεχίζει ακόμα να μεγαλώνει. Οι προτάσεις έγιναν πολλές, πλέον ξεπερνούν τις 700.

Έτσι στρωθήκαμε στη δουλειά και σήμερα είμαστε επιτέλους σε θέση να σας τις προσφέρουμε μέσα από το πλήρως ανανεωμένο www.redumbrella.gr. Εδώ θα βρείτε όλες τις βόλτες που προτείναμε, τις παιδικές δραστηριότητες, εστιατόρια, μπαράκια, παραστάσεις είδαμε και ξεχωρίσαμε,τα δωρεάν της πόλης που επιλέξαμε, αλλά και τις ταινίες.

Το ολοκαίνουριο διαδικτυακό μας σπίτι πέρα από τη νέα αισθητική και σχεδίαση για ξεκούραστη περιήγηση, διαθέτει διαδραστικούς χάρτες που περιέχουν όλες τις ενεργές μας προτάσεις. Κατηγοριοποίηση που κάνει την αναζήτηση ένα συναρπαστικό ταξίδι στα μονοπάτια της ψυχαγωγίας. Ακόμα έχετε τη δυνατότητα να βαθμολογείτε αλλά και να σχολιάζετε τις προτάσεις μας δίνοντάς σας ευκαιρία για την πλέον αμφίδρομη εμπειρία επικοινωνίας.

Γιατί στο Red Umbrella όλα μπορούν να αλλάξουν εκτός από τον προσανατολισμό μας για προτάσεις ψυχαγωγίας που θα συνεχίσουν να σας συναρπάζουν! Κι αν η δοκιμή σας πείσει, μοιραστείτε αυτή την πρόταση με τους φίλους σας από το κουμπί με το φάκελο που θα βρείτε λίγο πιο κάτω...

Γνώρισε το νέο www.redumbrella.gr

Νέα αισθητική
Διαδραστικοι χάρτες
Κατηγοριοποίηση
Βαθμολογίες
Σχόλια

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.