• Ακολουθήστε μας
Καλώς τα ναυτάκια!
Ιστορίες Ανδρείας
Πειραιώς 254, Ταύρος
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Καλώς τα ναυτάκια!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ημέρες Πάσχα προ των πυλών και τα παιδιά έχουν την τιμητική τους. Αυτή τη φορά το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος προετοιμάζει
Ιστορίες Ανδρείας με θέμα την ιστορία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, όπως αυτή εξελίσσεται από την επανάσταση του 1821 έως σήμερα.

Επιλεγμένα αντικείμενα, φωτογραφικό υλικό, ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα, δίνουν τα απαραίτητα ερεθίσματα στους νεαρούς επισκέπτες ώστε να βιώσουν και να κατανοήσουν το περιεχόμενο του προγράμματος με όλες τους τις αισθήσεις.

Σε διαδραστικό επίπεδο τα παιδιά θα ανοιχτούν σε θάλασσες, θα ανακαλύψουν κώδικες, θα δέσουν ναυτικούς κόμπους, θα προσανατολιστούν με πυξίδα και αστρικό χάρτη και με μαεστρία θα πλοηγήσουν τα πλοία τους ανάμεσα σε νάρκες …

Μια σειρά από δοκιμασίες που προάγουν το ομαδικό πνεύμα και τη γνώση για να γράψουν τη δική τους ιστορία ανδρείας, αυτό το Πάσχα!

Ιστορίες Ανδρείας

Για παιδιά από 6 έως 12 ετών
Μ. Δευτέρα 25/4, Μ. Τρίτη 26/4, Μ. Τετάρτη 27/4 & Τετάρτη 4/5, Πέμπτη 5/5, Παρασκευή 6/5
Ώρα έναρξης: 11:30
Διάρκεια: 90’
Κόστος συμμετοχής: 8,50€
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ.: 212 254 0000

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.