• Ακολουθήστε μας
On the roof
Eστερίνα Live
Βουτάδων 34, Αθήνα
Gazarte

On the roof

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η Εστερίνα είναι μία μουσικός που συμμετείχε στο Jumping fish της Cosmote και ακολουθείται ήδη από το δικό της κοινό.  Η μουσική της είναι ιδιαίτερη για αυτό και την χαρακτηρίζουν  soul/neo soul /hip-hop/ethnic.  Αλλά και η φωνή της είναι ιδιαίτερη, λίγο βραχνή λίγο ένρινη, όπως ταιριάζει σε αυτή τη μουσική. 

Τα τραγούδια της ξεδιπλώνουν την ατμόσφαιρα μιας πόλης με πολλά κρυμμένα στέκια που πλημμυρίζουν από διάφορες  μουσικές. Θα μπορούσε να ακούγεται σε κάποιο μικρό μπαρ στη Νέα Υόρκη, γεμάτο καπνό, όπως βλέπουμε στον noir κινηματογράφο, όπου κάποιο ζευγάρι λικνίζεται στο ρυθμό, αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω του . 

Όμως εμείς θα τα ακούσουμε στην ταράτσα του Gazarte Roof Stage, στο Γκάζι.Προμηνύεται ένα live με πάθος, ρυθμό και ένταση.

Eστερίνα Live

Gazarte
Βουτάδων 34, Αθήνα
30/12/2015
Ώρα έναρξης: 22:00
Γενική είσοδος: 7 ευρώ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.