• Ακολουθήστε μας
Όπως Αμερική
New York Sandwiches
Σινώπης 3, Αμπελόκηποι

Όπως Αμερική

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ένα χαρακτηριστικό της Νέας Υόρκης είναι τα χάμπουργκερ και τα σάντουιτς με τα στρόγγυλα, πυκνά σε υφή ψωμάκια με τη τρύπα στη μέση που λέγονται μπέιγκελ.
Για να αισθανθώ όπως στη Νέα Υόρκη πήγα στο New York Sandwiches. Είναι ότι πιο κοντινό σε ένα "αμερικάνικο" μαγαζί και στο διάκοσμο αλλά και στα φαγητά.
Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος και χαρακτηρίζεται από μεγάλα τραπέζια όπου μπορούν και κάθονται διάφορες παρέες δίπλα-δίπλα, πρακτική αρκετά συχνή στο εξωτερικό. Οι τοίχοι καλύπτονται με όμορφες εικόνες από την Νέα Υόρκη.
Παραγγείλαμε ένα μπέιγκελ με παστράμι, σως μουστάρδας και πίκλες και ένα μπέιγκελ με καπνιστό σολομό, κρεμμύδι, τυρί κρέμα Philadelphia και κάπαρη. Και τα δύο ήταν πάρα πολύ νόστιμα. Πήραμε 1 μερίδα πατάτες για συνοδευτικό, γιατί τα σάντουιτς δεν συνοδεύονται, οι οποίες ήταν απίστευτες. Μία σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, παρμεζάνα, με honey mustard dressing. Δύο μπύρες αμερικάνικες και ένα γλυκό μάφιν σοκολάτας.
Πληρώσαμε περίπου 30€. Μπορεί για σαντουιτσάδικο να φαίνεται λίγο ακριβό αλλά αξίζει η εμπειρία.
Το Σάββατο και την Κυριακή προσφέρει αμερικάνικο BRUNCH από τις 12:00 το μεσημέρι, αλλά πρέπει να κάνεις κράτηση.

New York Sandwiches

Σινώπης 3, Αμπελόκηποι
Τηλ. 2107778475
Δευτέρα-Κυριακή 12.00-24.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.