• Ακολουθήστε μας
Ισόβια συνέπεια
Το Αυτόφωρο
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 152, Αμπελόκηποι

Ισόβια συνέπεια

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Περιγραφή:Λάτρευα και λατρεύω τα μαγαζιά που απευθύνονται σε ξενύχτηδες, πόσο μάλλον όταν υπηρετούν αυτό τον ιδιαίτερο ρόλο με συνέπεια για πολλά χρόνια. Έτσι στην μετά από αρκετά έτη επίσκεψή μου στο "Αυτόφωρο" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, διαπίστωσα πως τίποτα ουσιαστικά δεν έχει (ευτυχώς)  αλλάξει.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το μαγαζί βρίσκετε  300 μέτρα πιο κάτω από το γήπεδο του Παναθηναικού. Αξίζει να το επισκεφθεί κάποιος για τον λαχταριστό για τον πατσά του αλλά και τις υπέροχες σούπες του, την κοτόσουπα, το βραστό μοσχάρι και τη μανέστρα. Είναι εγγυημένα το καλύτερο γιατροσόφι μετά από αλκοόλ και ξενύχτι.

Ακόμα όμως κι αν θέλετε κάτι να σας "πιάσει" καλύτερα δεν λείπουν από το μενού τα πιάτα ταψιού, που φιγουράρουν στη βιτρίνα!

Το Αυτόφωρο

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 152, Αμπελόκηποι, τηλ.:2106461377

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.