• Ακολουθήστε μας
Πολίτικα εδέσματα
ΣΠΟΡΟΣ
Δαμασκηνού 24,Νέα Σμύρνη

Πολίτικα εδέσματα

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Θα πάμε σε ένα μεζεδοπωλείο στην Νέα Σμύρνη, είπε ο φίλος μου, και εγώ σκέφτηκα "ωχ,ένα πάλι από τα ίδια". Ευτυχώς η μαγείρισσα έκανε τη διαφορά, καθώς είναι γέννημα της Πόλης και διατήρησε το μεράκι της Πολίτικης μαγειρικής στα εδέσματα που προσφέρει. Αυτός είναι ο «Σπόρος».
Ο χώρος είναι μικρός. Μέσα, χωράνε δε χωράνε, 10 τραπέζια καφενείου.  Τώρα το καλοκαίρι βγάζει τραπέζια και έξω και διπλασιάζεται ο χώρος. Η διακόσμηση είναι αρτίστικη, και ακούγεται ελαφριά μουσική διαφόρων ειδών.
Τι φάγαμε; Πολλά και ωραία! Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή χωρίς σκόρδα ή άλλες προσθήκες, ταραμοσαλάτα που τελείωσε αμέσως και παραγγέλθηκε και δεύτερη. Ιτς πιλάφι με ωραία μικρά κομματάκια συκωτιού, καταπληκτικοί αεράτοι κεφτέδες, χουκιάρ μπεγεντί, και κύβους συκωτιού τηγανητούς επί 2. Ήπιαμε δυο λίτρα χύμα μπύρα και πληρώσαμε 10€ το άτομο.
Οι μερίδες δεν είναι μεγάλες αλλά στο κάτω κάτω υποτίθεται ότι είναι μεζεδοπωλείο, οπότε αν κάτι τελειώνει παραγγέλνεις δεύτερο ή κάτι άλλο.

ΣΠΟΡΟΣ

Δαμασκηνού 24,Νέα Σμύρνη
Τηλ. 2109311973
Ανοιχτά καθημερινά από το πρωί έως τις 1.00 το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.