• Ακολουθήστε μας
Νιώσε το ρυθμό της πόλης
6 Athens Hip Hop Festival
Πειραιώς 100, Αθήνα

Νιώσε το ρυθμό της πόλης

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αν αναζητάς την πιο cool πρόταση διασκέδασης για τις ζεστές ημέρες που ακολουθούν, μάθε πως το Σάββατο 20/7 το 6th Athens Hip Hop Festival ανοίγει τις πύλες του στην Τεχνόπολη.
Σε περίπτωση που δεν έχετε την εμπειρία από τις προηγούμενες διοργανώσεις, αξίζει να γνωρίζεται πως εκεί θα συναντήσετε τους εκφραστές μιας άλλης Αθήνας που με τις ρίμες τους μιλούν για όσα μας απασχολούν, ενώ παράλληλα δεν διστάζουν να "τα χώσουν" άγρια, ως σύγχρονοι ραψωδοί αυτής της πόλης.
Ευθύμης και Pryrosun μας ταξιδεύουν με τις νέες τους δημιουργίες, ενώ δυναμικό παρόν δίνουν οι Hatemost, Επίλεκτοι, Flowjob, ο Υποχθόνιος, ο Anser κι άλλοι ακόμα.
Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού 8 ομάδες μπρέικντανς γεμάτες ενέργεια θα αναμετρηθούν σ' έναν μοναδικό διαγωνισμό δρόμου...
Το redumbrella δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί, γιατί όπως και το Hip Hop, δίνουμε το ρυθμό της πόλης!!!

6 Athens Hip Hop Festival

6 Athens Hip Hop Festival
Τεχνόπολη (Δ12)
Πειραιώς 100 Γκάζι
Τηλ. 2103461589
20/7
Έναρξη: 17:30
Είσοδος:12€ προπώληση, 15€ ταμείο.
Προπώληση Public, Τεχνόπολις

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.