• Ακολουθήστε μας
Μέσα στη στοά
Bread and Roses
Πανεπιστημίου 64 (στοά), Αθήνα

Μέσα στη στοά

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Είναι να απορείς πόσα πράγματα κρύβονται στο κέντρο.  Ένα είναι σίγουρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι το γνωρίζεις απόλυτα.  Πόσες φορές δεν έχουμε περάσει μπροστά από την στοά στην Πανεπιστημίου 64 & Πατησίων.  Όσοι κινούνται στο κέντρο, άπειρες.
Να όμως κάτι που δεν ξέραμε, το μάθαμε και το επισκεφθήκαμε. 

Bread and Roses είναι ένα ιδιαίτερο εστιατόριο.  Στον ακάλυπτο των γειτονικών πολυκατοικιών και με τραπεζάκια σε μία ταράτσα που το μόνο που βλέπεις είναι τα κλιματιστικά των γύρω κτιρίων, μπορείς να έρθεις και να φας ποιοτικά φθηνά και διαφορετικά κάθε μέρα.

Ας πάμε στο φαγητό. Το μενού σε μαυροπίνακα έχει τρεισήμισι ενότητες. Δημιουργείς το δικό σου μενού επιλέγοντας από κάθε ενότητα.  Πρώτη κυρίως πιάτο.  Από αυτή πήραμε τσιπούρα με φινόκιο, γιουβετσάκι με μοσχάρι. Δεύτερη σαλάτες.  Πήραμε Πράσινη με πεπόνι. Τρίτη συνοδευτικά.  Από αυτή επιλέξαμε ψητά λαχανικά με μπαλσάμικο και ρύζι μπασμάτι λιόσπορο και noodles λαχανικών.  Η μισή ενότητα είναι τα γλυκά.  Οπωσδήποτε παίρνεις αυτό που σουπροσφέρεται.  Η «επιλογή μας» ήταν κορμός σοκολάτας.
Ήπιαμε μπύρα.  Λογαριασμός 20€.
Η τιμή που πληρώσαμε για το κάθε μενού είναι 6,20€ όσο στοιχίζουν τα ορεκτικά σε άλλα εστιατόρια.
Μπορείτε να έρθετε και για καταπληκτικά ποτά.

Bread and Roses

Bread and Roses
Πανεπιστημίου 64 (στοά)
Τηλ. 21 0380 2898
Ώρες  12:30ΜΜ - 10:00ΜΜ
Τιμές από 6,20€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.