• Ακολουθήστε μας
Φιλώ, αυτό που αγαπώ πάρα πολύ
Philos Athens
Σόλωνος 32, Κολωνάκι

Φιλώ, αυτό που αγαπώ πάρα πολύ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η Σόλωνος έχει ακόμα κάτι από την αίγλη των προηγούμενων εποχών. Κατεβαίνοντας την, στον αριθμό 32 υπάρχει ένα νεοκλασικό, που σε κάνει πάντα να σταματήσεις και να το θαυμάσεις.

Σε αυτό το χώρο γεννήθηκε ένας καινούργιος πολυχώρος που λέγεται “Philos Athens”. Είναι ένας χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις ένα ελαφρύ γεύμα ή καφέ, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, και να παρακολουθήσεις καλλιτεχνικές εκθέσεις.

Ο χώρος πέρα από κάποιες επεμβάσεις που κάνανε οι ιδιοκτήτες είναι έτσι όπως τον βρήκανε.  Λίγο ξεθωριασμένοι οι τοίχοι με τρύπες που μπορεί να κρατούσαν κάδρα, το πάτωμα με πλακάκι όπως παλιά. Όλα αυτά σε κερδίζουν αμέσως με τη ζεστασιά που εμπνέουν όσο και με τις ευχάριστες μυρωδιές που επικρατούν.

Τα τραπέζια στο café-restaurant μπορεί να είναι λιγοστά, αλλά αυτά που σερβίρονται σε αυτά τα τραπέζια είναι σαν τα έφτιαξαν χέρια μαμάς.  Ωραίος καφές,  εξαιρετικά σάντουιτς, και αυγά μάτια, ποσέ, στραπατσάδα, που τα συνοδεύεις με ό,τι θέλεις, που φτιάχνονται εκείνη την ώρα, τάρτες  και χειροποίητα κουλουράκια.

Εμείς πήραμε δύο καφέδες, αυγά μάτια, ένα σάντουιτς με ομελέτα τυρί και μπέικον, και pancakes με σιρόπι.  Πληρώσαμε 24€.

Όμως όπως είπαμε στο Philos Athens μπορείς και να κάνεις τα ψώνια σου αφού έχει είδη από τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη (τσάντες από αδιάβροχο καμβά, δερμάτινα βραχιόλια, t-shirts, κ.α.)

Philos Athens

Σόλωνος 32, Κολωνάκι
τηλ. 210 3619 163
Ανοιχτά Δευτέρα, Πέμπτη: 10.00-18.00
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 10.00-21.00
Σάββατο 10.00-20.00
Καφές από 3€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.