• Ακολουθήστε μας
Χίτσκοκ αλά Γαλλικά
Το Μπλε Δωμάτιο / La Chambre Bleue
Λ. Κωνσταντινουπόλεως 2 (Π. Τσαλδάρη), Πάρκο Ηρώων, Ταύρος

Χίτσκοκ αλά Γαλλικά

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Και να θέλουμε να σταματήσουμε να μιλάμε για τον Γαλλικό κινηματογράφο οι ολοκαίνουργιες παραγωγές που απολαμβάνουμε στη μεγάλη οθόνη δεν μας αφήνουν.

Σήμερα σας προτείνουμε ένα θρίλερ νέας κοπής που θα μπορούσε να κάνει τον 'Αλφρεντ Χίτσκοκ να ...φάει το πούρο του απ' τη ζήλια που δεν έχει τη δική του υπογραφή.

Ο Ζιλιέν, ενώ ανακρίνεται από τους αστυνομικούς θυμάται την εξωσυζυγική σχέση του με την όμορφη Εστέρ και πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν στο να θεωρείται ύποπτος για φόνο. Το «Μπλε δωμάτιο» θα ήταν απλά ένα καλογραμμένο αισθησιακό μυθιστορήματα του Βέλγου Ζορζ Σιμενόν, αν ο Ματιέ Αμαλρίκ, δεν το επέλεγε για να χτίσει γύρω του μια συναρπαστική ταινία.

Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τη σύντροφο της (πραγματικής) ζωής του, Στεφανί Κλεό. Ένα περίτεχνα ατμοσφαιρικό φιλμ που αποθεώνει τη σαρκική ηδονή και μας εκτασιάζει μέσα από την ένταση και το μυστήριο. Όλα τα παραπάνω διαρκούν μόλις 76 λεπτά, όμως είναι υπέραρκετα για να αναδείξουν το «Μπλε δωμάτιο» ως ταινία του φετινού καλοκαιριού!

Το Μπλε Δωμάτιο / La Chambre Bleue

Γαλλικό  Θρίλερ 2014
Διάρκεια: 76'
Σκηνοθεσία Ματιέ Αμαλρίκ
Με τους: Ματιέ Αμαλρίκ, Λεά Ντρικέ, Στεφανί Κλεό
Σινε ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ
Από Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 έως Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015
Ώρες προβολής: 21:00 και 23:00
Λ. Κωνσταντινουπόλεως 2 (Π. Τσαλδάρη), Πάρκο Ηρώων, Ταύρος (σταθμός προαστιακού Ρουφ)
Τηλέφωνο: 2103459531 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.