• Ακολουθήστε μας
Ατέλειωτο παιχνίδι
Playmobil Family Fun στον Πειραιά 2017
Ακτή Μουτσοπούλου Πειραιάς
Λέσχη Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ατέλειωτο παιχνίδι

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ένα χρόνο μετά η απόλυτα επιτυχημένη δράση Playmobil Family Fun στον Πειραιά επέστρεψε και ξεμυάλισε μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς αργήσαμε να το μάθουμε κι έτσι οι μέρες που απομένουν είναι μετρημένες, οπότε σπεύσατε...

Το απόλυτο θεματικό pop up πάρκο Playmobil φιλοξενείται στην Ακτή Μουτσοπούλου  στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ιππότες, δράκοι, πειρατές, αγρότες με ζωάκια αποβιβάζονται καθημερινά στη Μαρίνα Ζέας και καλούν τα παιδιά να παίξουν με ελεύθερη είσοδο!

Τα αγαπημένα Playmobil συνδυάζουν το παιχνίδι και με παράλληλες δράσεις. Έτσι την Κυριακή 28 Μαϊου, από τις 12:00 ως τις 2 το μεσημέρι στα πλαίσια του Safe Water Sports θα υπάρξει ενημέρωση παιδιών και γονιών για την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Playmobil Family Fun στον Πειραιά 2017

Μέχρι 28 Μαΐου 2107
Καθημερινά 16.00-21.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00-20.00.
Λέσχη Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Ακτή Μουτσοπούλου Πειραιάς

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.