• Ακολουθήστε μας
Παιχνίδια με το φως
Ο φακός που έγινε μολύβι
Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Παιχνίδια με το φως

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Το νέο έτος ξεκίνησε δυναμικά στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οι εκδηλώσειw για μικρούς και μεγάλους διαδέχονται η μία την άλλη. Εμείς κάναμε μια βόλτα στον χιονισμένο περιβάλλοντα χώρο και δεν παραλείψαμε να μάθουμε το πρόγραμμα.

Ένα εργαστήρι κινούμενης εικόνας στο σκοτάδι για παιδιά ηλικίας 7-11 ετών θα στηθεί αυτή την Παρασκευή. Εκεί τα παιδιά θα σκιτσάρουν και θα χρωματίσουν αποκλειστικά και μόνο με το φως! Χρησιμοποιώντας φακούς διαφόρων χρωμάτων,  θα δημιουργήσουν τις δικές τους φωτεινές ζωγραφιές, στις οποίες θα δώσουν κίνηση και πνοή μέσα από την τεχνική του stop motion.

Οι χρωματιστοί φακοί μετατρέπονται σε πολύχρωμα μελάνια, και η αρχιτεκτονική του χώρου αποκτά μια άλλη διάσταση καθώς μεταμορφώνεται σε τρισδιάστατο καμβά!

Ο φακός που έγινε μολύβι

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017,
18.00-20.00
Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Για παιδιά 7-11 ετών
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Exile Room/Μπάμπης Αλεξιάδης, animator & media artist
Έως 20 συμμετοχές
Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Είσοδος Ελεύθερη

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.