• Ακολουθήστε μας
Ηρώδειο στο ...πιάνο
L. Einaudi@Ηρώδειο
Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Ηρώδειο στο ...πιάνο

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τον άκουσα τον περασμένο Οκτώβρη στο Μέγαρο Μουσικής μετά από πιεστικές παραινέσεις φίλου μουσικού. Εντυπωσιάστηκα, αρχικά από το γεγονός ότι τα άδεια καθίσματα ήταν ελάχιστα και στη συνέχεια από τη μουσική πανδαισία που μας ταξίδεψε με οδηγό το χρόνο και το συναίσθημα.

Ο λόγος για τον μοναδικό πιανίστα Ludovico Einaudi που επιστέφει αυτές τις μέρες στη χώρα μας με 11μελή ορχήστρα στο Ηρώδειο. Ο ήχος του μας είναι γνωστός διότι έχει συνθέσει μία σειρά από βραβευμένα κινηματογραφικά θέματα και γεγονός που τον κατατάσσει ψηλά στους δείκτες της διαδικτυακής δημοτικότητας καθιστώντας τον μοναδικό φαινόμενο του διαδικτύου.

Και σας υπογράφω πως ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα θελε να χάσει μια τέτοια μαγική βραδιά κάτω από τον Ιερό Βράχο, οπότε τον καιρό τη μέρα εκείνη μην τον φοβηθείτε καθόλου...

L. Einaudi@Ηρώδειο

26/9/2014
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Ωρα: 21:00
Εισιτήρια από 25€, Φοιτ. – Ανέργοι 20€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.