• Ακολουθήστε μας
Τσαλακωμένες ψυχές
Julieta

Τσαλακωμένες ψυχές

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Εδώ και λίγες εβδομάδες στις Αθηναϊκές αίθουσες προβάλλεται η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο "Julieta". Τα τελευταία χρόνια ο σκηνοθέτης εκτός από το ευρηματικό χιούμορ που τον διακρίνει παρουσιάζει μια διαφορετική του όψη, μέσα από βαθιά ανθρώπινα δράματα που φέρουν το εντελώς ιδιαίτερο στίγμα του.

Μια τυχαία συνάντηση αλλάζει ξαφνικά τα σχέδια της Χουλιέτα για μετακόμιση από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα. Αποφασίζει να μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, περιμένοντας νέα από την κόρη της, την οποία έχει να δει 12 χρόνια.

Ένα υποδειγματικά διασκευασμένο σενάριο από τη συλλογή διηγημάτων της Άλις Μονρό με τίτλο "Απόδραση". Μια αριστοτεχνικά σκηνοθετημένη ταινία, τόσο σε επίπεδο πλανοθεσίας, όσο και σε επίπεδο ρυθμού και ερμηνειών. Δείτε την!

Julieta

Δραματική ισπανική ταινία 2016
Διάρκεια: 99'
Σκηνοθεσία Πέδρο Αλμοδόβαρ
Με τους: Ρόσι ντε Πάλμα, Έμα Σουάρες, Αδριάνα Ουγάρτε, Ντανιέλ Γκράο
Στους κινηματογράφους

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.