• Ακολουθήστε μας
Εξελισσόμαστε με την επιστήμη
Athens Science Festival
Πειραιώς 100, Αθήνα
Τεχνόπολη Γκάζι

Εξελισσόμαστε με την επιστήμη

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, ξεκίνησε το 2014 και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί σαν μία γιορτή της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Έτσι κάθε άνοιξη, για μια εβδομάδα, μεγάλοι και μικροί μπορούν να εξερευνήσουν με διαδραστικό τρόπο την επιστήμη. Το φεστιβάλ προσπαθεί να συνδέσει τις επιστήμες με την καθημερινή ζωή και να αναδείξει τον ρόλο τους, όχι μόνο σαν θεωρία αλλά και ψυχαγωγία.
Το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, με θέμα: «Εξελισσόμαστε με την επιστήμη» (“Evolving with science”).
Αν κάτι βοήθησε το άνθρωπο να εξελιχθεί και να φθάσει μέχρι εδώ είναι η κατανόηση της φύσης και της ίδιας της ζωής, πλαισιώντας την με τεχνολογίες, με εφευρέσεις μηχανών και υλικών με ιδιότητες που φαντάζουν μαγικές. Από την άλλη, η επίδραση που είχε αυτή η εξέλιξη στο περιβάλλον και στα άλλα έμβια είδη που συμπορεύονται με τον άνθρωπο δημιουργεί μία πρόσθετη πρόκληση.

Athens Science Festival

05/04 μέχρι 10/04
Τεχνόπολη Γκάζι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103692337
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για την παρακολούθηση κάποιων ομιλιών στο Αμφιθέατρο 9.84 απαιτείται η αγορά εισιτηρίου.
Ο Νεάντερταλ μέσα μας - Svante Paabo €5.00
Γιατί υπάρχει ο εγκέφαλος; - Daniel Wolpert €7.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.