• Ακολουθήστε μας
Του κλέψαντος αλά Ισπανικά
Ποιος Κλέβει Ποιον;

Του κλέψαντος αλά Ισπανικά

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ένα αριστουργηματικό πάντρεμα που συνδυάζει το μυστήριο και την περιπέτεια με το πολιτικό σινεμά καταφέρνει η ταινία που σας προτείνουμε σήμερα. Γεγονός ιδιαίτερα πρωτότυπο για τον ισπανικό κινηματογράφο.

Στα παραπάνω αξίζει να σημειωθούν και οι γερές δόσεις χιούμορ που αποσυμπιέζουν περίτεχνα την ατμόσφαιρα. Το "Ποιος Κλέβει Ποιον;" χλευάζει με έξυπνο τρόπο το τραπεζικό σύστημα, την εξουσία και το νόμο. Ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης θα κληθεί πολλές φορές να απαντήσει με τη σκέψη του ο θεατής κατά τη διάρκεια αυτού του καλοδουλεμένου, σεναριακά και σκηνοθετικά, φιλμ.

Μια ομάδα ληστών εισβάλλει σε τράπεζα της Βαλένθια, αφού πρώτα έχει αποσπάσει χρήματα και αντικείμενα από πολλές θυρίδες, προσπαθεί ανεπιτυχώς να διαφύγει από ένα πλημμυρισμένο υπόγειο τούνελ. Ο εγκλωβισμός αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι με τα κίνητρα και τους σκοπούς, που τους έφεραν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και σιγά σιγά όλα αποκαλύπτονται!

Ποιος Κλέβει Ποιον;

Cien Anos de Perdon / To Steal a Thief
Ισπανικό Θρίλερ 2016
Διάρκεια: 96'
Σκηνοθεσία Ντάνιελ Καλπαρσόνο
Με τους: Λουίς Τοσάρ, Ροντρίχο Ντε λα Σέρνα, Ραούλ Αρελάδο
Δείτε εδώ το trailer https://www.youtube.com/watch?v=hMeg_Bil8MY

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.