• Ακολουθήστε μας
Καλοριφέρ στο φουλ!
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ "Kαλοριφέρ"
Καραΐσκου 119, Πειραιάς

Καλοριφέρ στο φουλ!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνοντας με την παρέα πού να πάμε το προηγούμενο Σάββατο, μια φίλη είπε “πάω όπου μου πείτε αρκεί να έχουν αναμμένο καλοριφέρ…”
Έτσι αποφασίσαμε να γκουγκλάρουμε τις εξής τρείς λέξεις: Σάββατο, διασκέδαση, καλοριφέρ. Η απάντηση στον φαινομενικά δύσκολο αυτό γρίφο είχε δοθεί και φιγουράριζε πρώτη – πρώτη στη λίστα αναζήτησης της οθόνης του υπολογιστή!
Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε στο κέντρο του Πειραιά και συγκεκριμένα στο Passport, στη σκηνή του οποίου ξεκίνησαν οι μοναδικές γι' αυτή τη χρονιά εμφανίσεις Φοίβου Δεληβοριά. Όπως ο ίδιος τόνισε από σκηνής, αυτή τη χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, αυτός και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να κατεβαίνουν στον Πειραιά για να ζεσταθούν. Προϋποθέσεις που πληρούν τόσο ο συγκεκριμένος χώρος όσο και το ζεστό και ενθουσιώδες κοινό που τον είχε κατακλύσει.
Παρέα με τέσσερεις θερμόαιμους μουσικούς κατάφεραν να επανεφεύρουν τον… ηλεκτρισμό! Για προσάναμμα είχαν ένα προσωπικό best of από όλα τα τραγούδια που βρήκε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο δρόμο του από το 1989 έως και σήμερα.
Αν και υπάρχουν ακόμα άλλα 5 Σαββατόβραδα κάντε από νωρίς τον προγραμματισμό σας, μιας και στον Πειραιά η έλευση σημαντικών καλλιτεχνών δεν περνά απαρατήρητη από το πολυπληθές και φιλοθεάμον κοινό.
Ως μέλος του red umbrella συμμετέχεις στην κλήρωση της Πέμπτης 31/1, για ένα ποδήλατο Mountain CLERMONT Freeland, 18 ταχυτήτων.
Τώρα έχεις δυνατότητα να αυξήσεις τις πιθανότητές ώστε να είσαι εσύ ο νικητής, αφού για όσες προωθήσεις αυτής της πρότασης κάνεις σε φίλους σου κερδίζεις αντίστοιχες επιπλέον συμμετοχές στην κληρωτίδα του διαγωνισμού! ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προωθήσεις είναι μετρήσιμες μόνο εφόσον γίνονται από το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση".
Αν έλαβες αυτή την πρόταση από φίλο κάνε τώρα εδώ την εγγραφή σου!

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ "Kαλοριφέρ"

PASSPORT
Καραΐσκου 119, Πλ. Κοραή, Πειραιάς
Τηλ. 2104296401
Σάββατα ως 23/2
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
12€ bar με μπύρα ή κρασί
20€ τραπέζι με ποτό
Προπώληση:
PUBLIC, www.viva.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.