• Ακολουθήστε μας
Κήπος των τεχνών
Athens Gardens Festival
Εθνικός Κήπος,

Κήπος των τεχνών

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Είναι κοινό μυστικό ότι η πόλη μας παρουσιάζει έλλειμμα στο θέμα των δημόσιων κήπων της, εν σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Άρα κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο, είναι ένα φεστιβάλ που έχει σαν σκοπό και την προβολή αυτών των κήπων, μέσω των τεχνών.
Το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και διάφορους φορείς της πόλης, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος ''Κήποι της Αθήνας'' πραγματοποιεί το ''Athens Gardens Festival'' .
Νέοι καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες θα προσπαθήσουν να "ανοίξουν" πολιτιστικά τους κήπους της Αθήνας, στο ευρύ κοινό και κυρίως στους νέους.
Από τις 15 ως τις 18 Ιουνίου λοιπόν, τα όμορφα δρομάκια και οι δροσεροί χώροι του Εθνικού κήπου θα γεμίσουν με διάδραστικές παραστάσεις, ακουστικές μουσικές,παντομίμα και εικαστικές performances.
Σε μια ανάλογη προσπάθεια στο παρελθόν, η εμπειρία μας ήταν απολαυστική, με την μουσική και τα λόγια να δένουν υπέροχα με τους ήχους των πουλιών και το το θρόισμα των φύλλων!
Θα θέλαμε οπωσδήποτε να δούμε αυτό το φεστιβάλ να καθιερώνεται στη ζωή της πόλης και να απλώνεται και στους άλλους, λίγους, κήπους της.

Athens Gardens Festival

Athens Gardens Festival
Εθνικός Κήπος
15-18 Ιουνίου
18.00 έως την δύση του ηλίου
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.