• Ακολουθήστε μας
Παραμυθένια Σαββατοκύριακα
Αφήγηση Παραμυθιού στην Παραμυθοχώρα
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς
Παραμυθοχώρα

Παραμυθένια Σαββατοκύριακα

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Κάθε γονιός θέλει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στη ψυχαγωγία των παιδιών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Όμως όλοι γνωρίζουμε πως οι αμιγώς χειμερινές βδομάδες, που αν και στη χώρα μας είναι περιορισμένες, μειώνουν τις διαθέσιμες επιλογές.
Και μπορεί αυτό το διάστημα να αποτελεί ιδανική συγκυρία για θεατρικές εξορμήσεις, όμως τα παιδικά μυαλουδάκια αναζητούν συχνά και κάτι άλλο, κάτι απλό και συνάμα τόσο πλούσιο αφού αφήνει την αστείρευτη παιδική φαντασία να μεγαλουργήσει.
Για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε με τα μπομπιράκια σας την Παραμυθοχώρα στο Μετς, για θα απολαύσουν πάνω στο "μαγικό χαλί" το κλασικό παραμύθι "Τζίτζικας και Μέρμηγκας" αυτό το Σάββατο και το επόμενο το "Ταξίδι στην Χώρα της Αποκριάς".
Μην παραλείψετε να κάνετε κράτηση μιας και ο υπέροχος αυτός χώρος έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα και σε καμία περίπτωση μην ξεχάσετε στις 22/2 να τα ντύσετε με τ' αποκριάτικα για να περάσουν αυτά καλά κι εσείς χωρίς αχρείαστες μουρμούρες...
Λατρεύουμε τα παιδικά παραμύθια γι' αυτό και προσφέρουμε από μία διπλή πρόσκληση για καθένα από τα 2 επόμενα Σάββατα. Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου δηλώνοντας ως σχόλιο την επιθυμητή ημερομηνία. Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 13/02, στις 12:30.
 

Αφήγηση Παραμυθιού στην Παραμυθοχώρα

Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς
τηλ: 2109216346
Αφήγηση Παραμυθιού
15/2 "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας"
22/2 "Ταξίδι στην Χώρα της Αποκριάς"
Ώρες: 11.00-12.00 & 12.15 - 13.15
Είσοδος κατ' άτομο 7€
Για παιδιά 2-7 ετών και γονείς
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.