• Ακολουθήστε μας
Φρέσκοι και σπιρτόζοι στο σανίδι!
Θεάτρου του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7, Αθήνα

Φρέσκοι και σπιρτόζοι στο σανίδι!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Το 2011 ιδρύθηκε η ομάδα Ω² με μέλη τους απόφοιτους της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών από το 2007 και μετά, καθώς και όσους έχουν διδάξει σε αυτή κατά το ίδιο διάστημα. Όπως οι ίδιοι δηλώνουν σκοπός της ομάδας είναι να παράσχει σε ανθρώπους που μοιράζονται μια κοινή αισθητική και μεθοδολογία, ένα χώρο - κυριολεκτικά και μεταφορικά - όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνεργάζονται δημιουργικά. Από την πλευρά μας εκφράζουμε ταπεινά την άποψη πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, και αυτό γιατί οι 5 παραστάσεις που έχουν προλάβει ήδη να ανεβάσουν μαρτυρά παραγωγικότητα σε συνδυασμό με αρκετή δημιουργικότητα.
Είχαμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στο φεστιβάλ “Επινοώντας την παράσταση” και εκεί, πέρα από τις εντυπώσεις των θεατών, κατάφεραν να κερδίσουν και αυτές της κριτικής επιτροπής. Έτσι αυτή τη σεζόν έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πολιτική επινοημένη κωμωδία “Σςς Κάποιος Έρχεται” στο δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, χωρίς να υπόσχονται καμία απολύτως απάντηση… Εμείς πάλι από την πλευρά μας, σας τους προτείνουμε ως πολλά υποσχόμενους!
Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Αμαλία Νίνου και Θανάσης Ζερίτης, ενώ παίζουν οι Σταύρος Γιαννουλάδης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ηρώ Καρρά, Χάρης Κρεμμύδας, Νιόνια Μαλεφάκη, Αριστέα Σταφυλαράκη, Θανάσης Ζερίτης.

Θεάτρου του Νέου Κόσμου

Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Ν.Κόσμος
Στάση Μετρό-Τραμ «Συγγρού-Φιξ»
Τηλ. 2109212900
Από 1 μέχρι 30 Οκτωβρίου
Κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στο Δώμα στις 21.15
Τιμές Εισιτηρίων:12€, 10€ (φοιτητικό)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.