• Ακολουθήστε μας
Η πιο μεγάλη νύχτα
Η μεγαλύτερη νύχτα στους Στύλους Ολυμπίου Διός
Στύλοi Ολυμπίου Διός
Στύλοi Ολυμπίου Διός

Η πιο μεγάλη νύχτα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, "η Αθήνα θ' ανάβει σαν μεγάλο καράβι που θα `σαι μέσα κι εσύ" όπως λέει και το τραγούδι! Γι' αυτό την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, συναντιόμαστε στις 18.00 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να γιορτάσουμε υπό τους «φωτεινούς» ήχους της Λένας Πλάτωνος, ανάμεσα σε αντικατοπτρισμούς και ένα μαγικό φεγγάρι.
Σ' ένα από τα 7 εμβληματικά σημεία της πόλης, που με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές κατασκευές και λέξεις – κλειδιά, οι Γιάννης Κακλέας, Μανώλης Παντελιδάκης και Φρόσω Λύτρα μετέτρεψαν την Αθήνα σε μία απέραντη θεατρική σκηνή, δεσπόζει το λαμπερό φεγγάρι, που συμβολίζει το φως στο παραμύθι που εξελίσσεται στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα με πρωταγωνιστές μικρά και μεγάλα παιδιά.
.
Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά η μοναδική ερμηνεύτρια Λένα Πλάτωνος με το ξεχωριστό καλλιτεχνικό στιλ, θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιάννη Παλαμίδα και την Αθηνά Ρούτση, τραγούδια από την έως τώρα δισκογραφική της πορεία.

Η μεγαλύτερη νύχτα στους Στύλους Ολυμπίου Διός

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 18.00
Ερμηνεύει η Λένα Πλάτωνος
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου,
Δελτια εισόδου Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, από 12.00 έως 14.00, στο φουαγέ του Πνευματικού Κέντρου δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.
Περιορισμένος αριθμός δελτίων εισόδου θα διατεθεί και την ημέρα της συναυλίας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός
Είσοδος από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.