• Ακολουθήστε μας
Ιριδισμοί
Προβολές & Σεμινάρια Κιν/φικού Τομέα Ομίλου Φοιτητών Παν. Αθηνών
Ιπποκράτους 15, Αθήνα
Κινηματοθέατρο “ριδα

Ιριδισμοί

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συζητώντας τις προάλλες με μια φοιτητοπαρέα, ανακάλυψα ότι ένας ιδιαίτερος χώρος που είχα γνωρίσει … αρκετά χρόνια πριν, λειτουργεί ακόμα και μάλιστα με επιτυχία. Πρόκειται για την «Ίρις» την αίθουσα όπου ο Κινηματογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.) διοργανώνει καθημερινά προβολές και σεμινάρια.
Η Ίριδα με μια ηλικία άνω των 90 χρόνων, συνεχίζει να προσελκύει ακόμα του νέους εραστές του κινηματογράφου. Στο εμβληματικό κτίριο που είναι σχέδιο του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Νικολούδη, η αίθουσα αποπνέει την αίσθηση μιας ξεπεσμένης αριστοκράτισσας. Οι φοιτητές πραγματικά με φιλότιμες προσωπικές κινήσεις προσπαθούν να την κρατήσουν στο ύψος της. Αλλά κυρίως επιμελούνται το καταπληκτικό πρόγραμμα προβολών όπου μπορείς να συναντήσεις ταινίες, τις οποίες δεν θα είχες την ευκαιρία να δεις αλλού.
Στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε είναι ευχάριστο να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες νέων ανθρώπων να προσφέρουν πραγματικά ποιοτικές κινηματογραφικές επιλογές και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Προβολές & Σεμινάρια Κιν/φικού Τομέα Ομίλου Φοιτητών Παν. Αθηνών

Κινηματοθέατρο “Ίριδα”
Ιπποκράτους 15 & Ακαδημίας 55, Αθήνα
Δευτέρα  5/5 21:00 ταινίες Animation,
Τρίτη 6/5 21:00 Μοντερνισμός στον Κινηματογράφο,
Τετάρτη 7/5 20:30 Σινεμά των μεγάλων δημιουργών,
Παρασκευή 8/5 21:00 Κλασικός κινηματογράφος
Είσοδος ελεύθερη
http://kinimatografiko.gr/

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.