• Ακολουθήστε μας
Ελεύθεροι ποδηλάτες
Ποδηλατοβόλτα FREEDAY
Πλατεία Ασωμάτων, Θησείο

Ελεύθεροι ποδηλάτες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σίγουρα κάποια Παρασκευή βράδυ, κυκλοφορώντας μέσα στην πόλη θα έχετε δει μία τεράστια πομπή ποδηλατών να κινείται στους δρόμους. Κάποιοι από εμάς πιθανόν να ενοχλούνται περιμένοντας μποτιλιαρισμένοι να περάσουν όλα αυτά τα ποδήλατα. Ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να παρακολουθείς ανθρώπους όλων των ηλικιών να αθλούνται, να επικοινωνούν και να ανακαλύπτουν την πόλη μας, με έναν εναλλακτικό τρόπο.
Εάν σας αρέσει και εσάς το ποδήλατο και δεν είχατε έως σήμερα την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην ποδηλατοβόλτα Freeday κάθε Παρασκευή ίσως είναι η στιγμή να το σκεφτείτε. Η εμπειρία είναι καταπληκτική. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το ακόλουθο video http://www.vimeo.com/24206906 όπου με ένα διασκεδαστικό τρόπο παρουσιάζονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εξελιχθεί τέλεια η βραδιά.
Κάθε Πέμπτη (προς το βραδάκι) στην ακόλουθη διεύθυνση ανακοινώνεται η νέα βόλτα της Παρασκευής. Η διαδρομή της βόλτας δεν ανακοινώνεται παρά μόνο ο προορισμός.
Η ποδηλατοβόλτα ξεκινά στις 21:30, στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο και διαρκεί 4-5 ώρες σε αποστάσεις από 40 έως 60 χλμ με διαφορετικό προορισμό κάθε φορά εντός της Αττικής.
Μετά από μία ομαδική στάση 40' λεπτών περίπου στον προορισμό, για ξεκούραση και φαγητό, αρχίζει η επιστροφή που καταλήγει τις πρώτες πρωινές ώρες (περίπου στις 3:00) πάντα στο σταθμό του Θησείου.
Βέβαια όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσει όλη την διαδρομή.
Για να πάτε στο Θησείο, οργανώνονται σε κεντρικά σημεία ομαδικές αναχωρήσεις ενώ αντίστοιχα στο τέλος της βραδιάς αυτοοργανώνονται υποομάδες γειτόνων για την επιστροφή στο σπίτι.

Ποδηλατοβόλτα FREEDAY

κάθε Παρασκευή
εκτός διακοπών Χριστουγέννων - Πάσχα και Αυγούστου
Πλατεία Ασωμάτων, Θησείο
Ώρα: 21:30
Πληροφορίες
http://www.vimeo.com/24206906 http://www.facebook.com/groups/49283986544/

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.