• Ακολουθήστε μας
Η τέχνη αλλιώς
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ
Φωκίωνος Νέγρη 16, Αθήνα
Χώρος Φωκίωνος Νέγρη 16

Η τέχνη αλλιώς

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Όταν έφτασα στη Φωκίωνος Νέγρη 16, στον φιλόξενο χώρο του συλλέκτη Σωτήρη Φέλιου, γνώριζα πως θα έχω την ευκαιρία να δω την ατομική έκθεση του γνωστού πειραιώτη εικαστικού Κωσταντίνου Κωστούρου, όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι...
Έτσι στις 8 το βράδυ ακριβώς, και το τονίζω αυτό, άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας μια δημιουργία αποτελούμενη από μια εξαιρετική εικαστική εγκατάσταση, πλαισιωμένη με πρωτότυπες ηχητικές συνθέσεις και μια περφόρμανς από τους ηθοποιούς Μαριλίζα Χρονέα και Τάσο Ράπτη.
Το αποτέλεσμα ομολογώ πως με κέρδισε όπως και την πλειοψηφία των επισκεπτών μιας και υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο από μια ατομική εικαστική έκθεση. Τίτλος της "Πως είναι να γυρνάς", προσωπικά θα πρόσθετα "και να συνθέτεις απόψεις"!
 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ

5 & 7 Μαρτίου
Χώρος Φωκίωνος Νέγρη 16
Τηλ: 2108824681
Ωρα: 19:30
Διάρκεια περφόρμανς 40'
Είσοδος ελεύθερη
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.