• Ακολουθήστε μας
Μαυρο χιούμορ και ανθρώπινη φύση
Ιστορίες γι' Αγρίους
@Home

Μαυρο χιούμορ και ανθρώπινη φύση

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αυτή την ταινία μου την είχαν προτείνει από τις Νύχτες Πρεμιέρας του περασμένου έτους όμως δεν κατάφερα να τη δω στη μεγάλη οθόνη κι έτσι πριν λίγες ημέρες κανονίσαμε με φίλους κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι, έχοντας ανά χείρας το bluray που μόλις κυκλοφόρησε.

Το "Ιστορίες γι' Αγρίους" είναι μια απολαυστική μαύρη κωμωδία που την παραγωγή της συνυπογράφει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ με ότι αυτό συνεπάγεται...
Έξι φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες που εν τέλει περιγράφουν τι μπορεί να συμβεί όταν ο άνθρωπος περάσει τα όρια και βγει εκτός εαυτού.

Ο σκηνοθέτης Νταμιάν Σιφρόν συνθέτει με μαεστρία και απαράμιλλο χιούμορ 6 ιστορίες που μιλούν για την απιστία, την αδικία, την ανισότητα αλλά και τις ακραίες απαιτήσεις της καθημερινότητας, αποκαλύπτοντας μία κοινωνία σε κρίση.

Το "Ιστορίες γι' Αγρίους" είναι μια ταινία από αυτές που προσωπικά χαρακτηρίζω ως "μία στη δεκαετία" και γι αυτό σας την προτείνω ολόψυχα!

Ιστορίες γι' Αγρίους

Relatos Salvajes - Wild Tales
Δραματική κομεντί
Αργεντινή - Ισπανία  2014
Διάρκεια: 122'
Σκηνοθεσία Ντάμιαν Σιφρόν
Με τους: Ρικάρντο Ντάριν, Ρίτα Κορτέζε, Ερίκα Ρίβας, Όσκαρ Μαρτίνεζ
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.