• Ακολουθήστε μας
Είναι μια παλιά ιστορία
Αχαρνής του Αριστοφάνη
Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου και Εφέσου Ν. Σμύρνη
Άλσος Νέας Σμύρνης

Είναι μια παλιά ιστορία

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Ιωνικές Γιορτές που διοργανώνονται από το Δήμο Νέας Σμύρνης εδώ και 16 χρόνια,  είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά φεστιβάλ της Αττικής.  Το άλσος Νέας Σμύρνης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Οκτωβρίου, μετατρέπεται σε χώρο συνάντησης για πάνω από 2 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αθήνα.
Το πρόγραμμα του, περιλαμβάνει πολύ γνωστές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, εικαστικά, παιδικό θέατρο, αλλά και κινηματογραφικές προβολές.

Εμείς θα σταθούμε σε μία από τις εκδηλώσεις που παρουσιάζει ενδιαφέρον, τους Αχαρνής του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία και απόδοση Γιάννη Κακλέα, με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Φάνη Μουρατίδη και Άρη Σερβετάλη. 
Η ιστορία του έργου, δείχνει ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε τώρα έχουν ταλαιπωρήσει τους ανθρώπους από αρχαιοτάτων χρόνων. Η διαφθορά του δημόσιου βίου, οι δημαγωγοί που διαφθείρουν την συνείδηση των πολιτών και πάνω από όλα η ψύχωση για πόλεμο που κατέλαβε τους Αθηναίους και οδήγησε σε καταστροφή την Αθηναϊκή δημοκρατία. 
Σε αντίθεση με τα αγαθά της Ειρήνης, την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, τη φροντίδα για το κοινό συμφέρον, την τίμια διαχείριση του δημόσιου ταμείου, την αγάπη για την φύση την ζωή και τον Έρωτα.
Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον Δικαιόπολη, που θα αναλαμβάνει ο ίδιος πρωτοβουλία για Ειρήνη, Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία και όλα τα άλλα.

Αχαρνής του Αριστοφάνη

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Mε τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Φάνη Μουρατίδη και Άρη Σερβετάλη
Άλσος Νέας Σμύρνης
Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου και Εφέσου Ν. Σμύρνη
Τετάρτη 9/9/2015 & Πέμπτη 10/9/2015, στις 21:00
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 5€
Στα πλάισια των εκδηλώσεων "Ιωνικές Γιορτές"

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.