• Ακολουθήστε μας
Κι όμως πετάει!
Πετάει ο γάιδαρος
Παπαζαχαρίου 20, Καλλιθέα

Κι όμως πετάει!

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αν και η ηλικιακά δεν ανήκω στο φάσμα που χαρακτηρίζεται ως φοιτητόκοσμος, πρόσφατα βρέθηκα σε ένα γουστόζικο μεζεδοπωλείο στα πέριξ της Παντείου στην Καλλιθέα.
Το πρώτο και θετικό στοιχείο που εισέπραξα ήταν πως δεν ήμουν η ενσάρκωση του χάσματος γενεών μεταξύ των θαμώνων. Ο χώρος καλοφτιαγμένος με ιδιαίτερο γούστο, το προσωπικό, πέρα από τις συμπαθητικές φάτσες, μας πρόσφερε αντίστοιχη εξυπηρέτηση με διάθεση ώστε να λυθεί κάθε απορία μας σχετικά με το μενού.
Σύντομα άρχισαν να καταφθάνουν, ντάκος, ένα γευστικότατο καπνιστό λουκάνικο, παστουρμαδοπιτάκια, πατάτες στον τρίφτη με αυγά μάτια και μπέικον και τέλος χοιρινά φιλέτα σε μια σούπερ μερίδα που κάλυπτε και τους τρεις συνδαιτυμόνες.
Το εξαιρετικό γεύμα που συνοδεύτηκε με 3 καραφάκια τσίπουρο μας κόστισε συνολικά 44€. Κάνοντας την αναγωγή θα διαπιστώσετε πως μαζί με τα ποτά και το πουρμπουάρ του σέρβις, αναλογούν σε 15€ ανά άτομο.
Στο δρόμο της επιστροφής όλοι δηλώσαμε ευχαριστημένοι, γι΄αυτό λοιπόν και σας το προτείνουμε!

Πετάει ο γάιδαρος

Παπαζαχαρίου 20-22 Καλλιθέα
Δευτ - Παρ.: 13:00 ως μεσάνυχτα
Σάββατο: 20:00 μέχρι όσο πάει
Κυριακή: 15:00 - 18:00

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.