• Ακολουθήστε μας
Συγγρού - Βενετία
Μικρή Βενετία
Γ. Ολυμπίου 15, Κουκάκι
Γ. Ολυμπίου 15, Κουκάκι

Συγγρού - Βενετία

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το μαγαζί πολλές φορές είχε κερδίσει την προσοχή μου καθώς διερχόμουν την Γ. Ολυμπίου στο Κουκάκι αλλά δεν είχε τύχει να το επισκεφθώ. Όμως ένα αργοπορημένο επαγγελματικό ραντεβού έδωσε την αφορμή.

Εξυπηρέτηση πολύ καλή χωρίς επιτηδευμένη ευγένεια. Ο χώρος υπέροχος μέσα στην απλότητά του. Κόσμος αρκετά διακριτικός θα έλεγα, καλή ισορροπία στην ένταση της μουσικής και συνολικά εξαιρετική επιλογή για παρέα που θέλει να κουβεντιάσει παράλληλα με το γεύμα της.

Πήραμε την πράσινη σαλάτα, που αποδείχθηκε και γευστικότατη πέρα από την καλή της εμφάνιση, πένες με καπνιστό σολομό, γαριδομακαρονάδα και ριζότο με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας, ήπιαμε μπύρες, λόγω ζέστης αν και οι τιμές στη λίστα κρασιών ήταν άκρως δελεαστικές.

Οι εντυπώσεις όλων ήταν πολύ θετικές, το άκρως επαγγελματικό στήσιμο των πιάτων έπαιξε και αυτό ρόλο πιστεύω.

Πληρώσαμε 32€. Αποχωρήσαμε όλοι ευχαριστημένοι. "Όλες οι θλίψεις είναι λιγότερο έντονες με ψωμί" διάβασα κάπου μέσα στο μαγαζί σε μια φράση του Δον Κιχώτη, πόσο μάλλον για εμένα που είχα και θετική έκβαση στο επαγγελματικό ραντεβού σκέφτηκα!

Μικρή Βενετία

Γ. Ολυμπίου 15 Κουκάκι (Πεζόδρομος), τηλ:2130259158

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00 το βράδυ
Σάββατο και Κυριακή από τις 13:00 το μεσημέρι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.