• Ακολουθήστε μας
Ευλόγησον τη φιάλη σου...
Αγία Φιάλη
Πανόρμου 115Γ, Αμπελόκηποι

Ευλόγησον τη φιάλη σου...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Θα την βρεις στην γκλαμουράτη πλευρά της Πανόρμου και θα την ξεχωρίσεις αμέσως γιατί είναι αυθεντική και διαφέρει απ' όλα τα υπόλοιπα.

Η Αγία Φιάλη, δίδυμο αδερφάκι του Santa Bottella, απευθύνεται σ΄εσένα που σου αρέσουν τα μικρά και ίσως λίγο στριμωχτά μαγαζάκια που διαθέτουν αρκετά μεγάλη ποικιλία σε μεζέδες, ενώ παράλληλα δίνουν την πρέπουσα σημασία και στα πιώματα.

Αρκετές επιλογές για τσίπουρο και ακόμα περισσότερες σε κρασί αφού δεν είναι λίγες οι ετικέτες που σερβίρονται και σε ποτήρι. Τα μεζεδάκια σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές ανάλογες και με το μέγεθος της μερίδας. Αν τώρα κατάλαβες ότι θα μείνεις νηστικός κάνεις μεγάλο λάθος. Εμείς φάγαμε του σκασμού δοκιμάζοντας πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές από τον κατάλογο, ήπιαμε χωρίς όμως να υπερβάλλουμε, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα 15€ κατ΄άτομο!

Εκεί έμαθα πως κάθε Παρασκευή τραγουδά ή γνωστή και πολυπράγμουσα Λένα Κιτσοπούλου, μαζί με τους ΡΑΣΤ ΧΙΤΖΑΖ ρεμπέτικα και λαϊκά. Μια καλή ευκαιρία για επόμενη επίσκεψη σκεφτικά..

Αγία Φιάλη

Πανόρμου 115Γ, Αμπελόκηποι, τηλ: 2106981032
Τρίτη - Κυριακή: 6:00 μ.μ. - 2:00 π.μ.

Σημαντικά: 
+LiveMusic
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.