• Ακολουθήστε μας
Σχολή για live
Medley και Polis
Ελασιδών 6, Γκάζι

Σχολή για live

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μπαίνει ο χειμώνας πια και ο κόσμος μαζεύεται μέσα.
Ταυτόχρονα όμως οι κιθάρες βγαίνουν από τις θήκες τους, τα ντραμς ξεσκονίζονται και τα αγαπημένα live στέκια ξανανοίγουν, φιλοξενώντας τις μπάντες της πόλης.
Η Αρχιτεκτονική έχει φιλοξενήσει μεγάλα και καθιερωμένα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής αλλά παράλληλα δίνει χώρο και σε πολλά νέα σχήματα.
Δύο από αυτά σας προτείνουμε, να δείτε την ίδια βραδιά, για να ευχαριστηθείτε ελληνική και ξένη ποπ και ροκ μουσική.
Οι Medley και Polis είναι νέα συγκροτήματα, αλλά έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της live διασκέδασης. Έρχονται να μας εκπλήξουν ευχάριστα και να μας χαρίσουν μια δυνατή βραδιά γεμάτη ηλεκτρισμό και αγαπημένες μελωδίες.
Ανακαλύψτε τους, ίσως είναι τα μελλοντικά μεγάλα ονόματα του χώρου!
Εμείς από την πλευρά μας, θα προσφέρουμε δύο διπλές προσκλήσεις με ποτό, σε κάποιους τυχερούς φίλους μας, με το γνωστό τρόπο.
Πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σας! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σας δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 31/10, στις 12:30.

Medley και Polis

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116) Γκάζι
Τηλ:2109014428, 2103420842
Ώρα: 22:00
Είσοδος με ποτό, 10 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.