• Ακολουθήστε μας
Σινεφίλ στον παράδεισο
«Σινεμά ο Παράδεισος» στη Γλυφάδα
4η Μαρινα Γλυφάδας

Σινεφίλ στον παράδεισο

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Μια υπέροχη πρωτοβουλία παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι η Κοινωνική και Αθλητική Πολιτιστική παρέμβαση του Δήμου Γλυφάδας και περιλαμβάνει προβολές από σπουδαίες ταινίες του παγκόσμιου και εγχώριου κινηματογράφου.

Οι προβολές αυτές πραγματοποιούνται σε πλατείες και υπαίθριους χώρους της πόλης και το καλύτερο είναι ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ. Αν πάλι θέλετε τη δική μας πρόταση, επιλέξαμε την προβολή της 23ής Ιουλίου στην 4η Μαρίνα Γλυφάδας και την ανεπανάληπτη πολυβραβευμένη ταινία του του Τζουζέπε Τορνατόρε, «Σινεμά ο Παράδεισος» ένας συγκινητικός ύμνος για το ίδιο το σινεμά.

Νοσταλγία συναίσθημα και χιούμορ για ένα έργο που αν δεν το δεις κάτω απ τ' αστέρια έχεις χάσει ίσως και τη μισή της απόλαυση...

«Σινεμά ο Παράδεισος» στη Γλυφάδα

Πλήρες πρόγραμμα εδώ
Προτεινόμενη ταινία
23/7, 4η Μαρίνα Γλυφάδας στις 21:00
Σινεμά ο Παράδεισος
Cinema Paradiso
Ιταλική ταινία
Σινεφίλ 1989 Διάρκεια: 155'
Σκηνοθεσία Τζουζέπε Τορνατόρε
Με τους: Φιλίπ Νουαρέ, Ζακ Περέν, Μάριο Λεονάρντι

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.