• Ακολουθήστε μας
Ωραίο φαγητό, βάζεις στοίχημα;
Γιάντες
Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια

Ωραίο φαγητό, βάζεις στοίχημα;

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Στην καρδιά της πόλης, λίγα μέτρα από την πλατεία Εξαρχείων υπάρχει ένας ωραίος πεζόδρομος, η Βαλτετσίου, και σε αυτή ξεχωρίζει η αυλή του Γιάντες. Ο χώρος της ευχάριστος και ζεστός σου φέρνει  εικόνες από παλιές γειτονιές. 
Σε αυτή την αυλή σκηνοθετείται ένα ρομαντικό τοπίο με τα σιδερένια τραπεζάκια, τις χρωματιστές καρέκλες και τα μικρά φαναράκια.  Εντύπωση κάνουν τα  πανύψηλα δέντρα και τα πολύχρωμα φυτά που συμπληρώνουν το μοναδικό αυτό σκηνικό.
Υπάρχει και κλειστός χώρος, αλλά επιπρόσθετα τώρα το χειμώνα, σε αυτή την ωραία αυλή δημιουργείται ένας κλειστός χώρος με τζαμαρίες όπου ωραία πινελιά ήταν το τζάκι, το οποίο δυστυχώς δεν ήταν αναμμένο.
Για να ζεσταθούμε πήραμε δύο σούπες που ήρθαν καυτές όπως πρέπει. Συνεχίσαμε με καβουρμά βουβαλίσιο με βιολογικά αυγά, μία σαλάτα ρόκα σπανάκι με σησαμέλαιο, συκώτι σχάρας  και πατάτες τηγανιτές.  Τα συνοδέψαμε με 2 ποτήρια κρασί Αγιωργήτικο.  Για αυτά πληρώσαμε 43€ και μας κέρασαν ένα πολύ ωραίο γλυκό.
Αυτό που μένει φεύγοντας είναι ότι πολύ θα ήθελες να μένεις εκεί αλλά και μία επιθυμία να ξαναέρθεις.

Γιάντες

Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια
Τηλ.  210 3301369
Ανοικτό όλη την ημέρα

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.