• Ακολουθήστε μας
Και σύγχρονος και Δον Ζουάν
Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία
Φαλαισίας 7, Κεραμεικός
Θέατρο OLVIO

Και σύγχρονος και Δον Ζουάν

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Σήμερα θα σας μιλήσω για μία εξαιρετική παράσταση που εμάς στο Red Umbrella μας ενθουσίασε.
Μία μοντέρνα διασκευή του κλασσικού έργου του Μολιέρου «Δον Ζουάν».
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε διαβάσει ή παρακολουθήσει το έργο του μεγάλου Γάλλου δραματουργού, που περιγράφει την γαλλική αυλή του 17ου αιώνα με αφετηρία τον γυναικοκατακτητή ευγενή Δον Ζουάν.
Η σύγχρονη όμως προσέγγιση του έργου, σε μετάφραση του σημαντικού θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη, δίνει φρεσκάδα στο κλασσικό έργο και επιτρέπει στο κοινό να θυμηθεί ή να γνωρίσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο, τον γοητευτικό λογοτεχνικό μύθο του Δον Ζουάν.
Μία πολύ μεγάλη ομάδα εξαιρετικών συντελεστών, σε όλους τους τομείς, από τα σκηνικά, τα κουστούμια, την κίνηση, τη μουσική, μέχρι και τα βίντεο και τα φώτα, έχουν βάλει όλη τους τη δημιουργικότητα κάτω από την μοναδική σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Σουγάρη, ο οποίος πραγματικά κάνει την διαφορά.
Οι ηθοποιοί, έχοντας και οι ίδιοι παρασυρθεί από τον σχεδόν χορευτικό ρυθμό της παράστασης, ερμηνεύουν με πάθος τους ρόλους τους.
Ερμηνεύουν: Χρήστος Σουγάρης, Συμεών Τσακίρης, Γιάννης Παναγόπουλος, Μαρίζα Τσάρη, Γιώργος Τσιαντούλας, Ευγενία Λιάκου,  Pauline Huguet, Άλκηστις Χριστοπούλου, Δανάη Παρίσση, Νίκος Χατζόπουλος (φωνή).
Μία πρωτοποριακή παράσταση που πραγματικά αξίζει να την δείτε, σε ένα πολύ όμορφο θεατρικό χώρο, το Olvio στον Κεραμικό.       
Για το τρέιλερ της παράστασης δείτε εδώ 

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς δωρεάν διπλές προσκλήσεις. Δήλωσε εδώ τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία

Θέατρο OLVIO

Φαλαισίας 7, Κεραμεικός
Τηλ: 210 3414118
Έως 31 Μαρτίου 2015
Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.