• Ακολουθήστε μας
Χωρίς γόνδολα
ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
Γ. Ολυμπίου 15, Αθήνα

Χωρίς γόνδολα

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Το όνομα προδιαθέτει Μύκονο ή μία πόλη στην Ιταλία με ωραίο καρναβάλι. Όμως δεν έχει σχέση με κανένα από αυτά. Απλώς λέγεται "Μικρή Βενετία".
Ο διάκοσμος με καφάσια και φωτιστικά από μαχαιροπίρουνα, είναι κάτι που μπορεί να έχετε δει και αλλού αλλά εδώ στο μικρό άσπρο εστιατόριο στο Κουκάκι αποκτά μία ιδιαίτερη ομορφιά. Έχει ένα κεντρικό μεγάλο τραπέζι όπου ακόμα και αν δεν έχετε παρέα μπορεί να αποκτήσετε, καθώς και μερικά μικρά τραπέζια για δύο. Αυτά. Ίσως για αυτό να έχει το επίθετο "Μικρή".
Πήγαμε αρκετά διστακτικοί γιατί δεν το ξέραμε και αποδείχθηκε ότι δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε. Το προσωπικό ήταν ευγενικό και η ατμόσφαιρα πολύ φιλική.
Τα φαγητά χωράνε σε μία σελίδα. Όμως έχει πάντοτε πιάτα ημέρας. Εμείς πήραμε για σαλάτα, την πατατοσαλάτα με καπνιστή ρέγκα, φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο. Επίσης σιουφιχτά μακαρόνια με στακοβούτυρο, ξερή μυζήθρα και ντομάτα, καθώς και απάκι γιουβετσάδα με σάλτσα από γλυκό κρασί και λιαστή ντομάτα. Ήπιαμε κόκκινο κρασί χύμα. Μας ήρθε περίπου 15€ το άτομο.
Με το λογαριασμό μας κεράσανε γλυκό κορμό σοκολάτας και ήρθε η ιδιοκτήτρια και μας ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει.
Έτσι μάθαμε ότι κάθε Τετάρτη έχει ζωντανή μουσική από μία παρέα μουσικών. Σίγουρα θα πάμε!

ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Γ. Ολυμπίου 15, Kουκάκι
Τηλ. 6948 044254
Τρίτη-Κυριακή 13:00-01:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.