• Ακολουθήστε μας
Γιορτή με αγαπημένες φωνές
Κώστας Λειβαδάς 18 χρόνια
Άλσος Βεϊκου, Γαλατσί
Άλσος Βεϊκου

Γιορτή με αγαπημένες φωνές

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δεκαοχτώ χρόνια δεν είναι λίγα. Στον άνθρωπο τελειώνει η εφηβεία και αρχίζει η ενήλικη ζωή. Σε έναν καλλιτέχνη όμως δείχνει μία καταξίωση και μία διαχρονικότητα. Ο Κώστας Λειβαδάς τα κλείνει και για αυτό έχει  οργανώσει, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεϊκου, με καλεσμένους αγαπημένους τις ξεχωριστές ερμηνεύτριες των τραγουδιών του και αγαπημένες
φίλες, Ελένη Τσαλιγοπούλου , Ζωή Παπαδοπούλου, και Βίκυ Καρατζόγλου αλλά και άλλους, μία συναυλία.
Δεν είναι μία απλώς μία συναυλία αλλά μία κίνηση αγάπης αφού στόχος της διοργάνωσης και επιθυμία των καλλιτεχνών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου.
Στην συναυλία θα ακουστούν πολλά αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της διαδρομής του, αλλά και καινούργια όπως το "Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη", που συμμετέχει η Μελίνα Ασλανίδου.

Κώστας Λειβαδάς 18 χρόνια

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015
Άλσος Βεϊκου, Δήμος Γαλατσίου
Είσοδος ελέυθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.