• Ακολουθήστε μας
Μεζέ χαλαρά
Τα Μεζεκλίκια
Π.Τσαλδάρη & Σπάρτης 159, Καλλιθέα

Μεζέ χαλαρά

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Την προηγούμενη Κυριακή το μεσημεράκι, πήγαμε  βόλτα μία παρέα με τα σκυλιά μας διπλά από τον Ιλισό, σε μία πολύ όμορφη περαντζάδα με πολύ πράσινο. Ξεκινά από τον σταθμό της Καλλιθέας και καταλήγει στην παραλία.

Στην μέση της διαδρομής ανακαλύψαμε,  σε ένα όχι και τόσο εμφανές σημείο πάνω στον πεζόδρομο του Ιλισού, στην πλευρά της Καλλιθέας, ένα χαριτωμένο μαγαζάκι για μεζέδες, τα Μεζεκλίκια, όνομα και πράγμα,

Ήταν απολαυστικά, να χαίρεσαι εκεί τον ήλιο, το πράσινο και την πολύ φιλική εξυπηρέτηση και προς εμάς και προς τα σκυλάκια μας!
Παλιομοδίτικη διακόσμηση με ετερόκλητα στοιχεία διαμορφώνουν έναν πολύ ενδιαφέροντα χώρο, με το φαγητό να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Εμείς παραγγείλαμε χταποδάκι ξυδάτο που ήταν πολύ νόστιμο, φρέσκα καλαμαράκια τηγανητά, crispy χωρίς λάδια, μύδια αχνιστά με πιπεριές, αριστούργημα, σαγανάκι καπνιστό ταλαγάνι, δοκιμάστε το, εξαιρετικές πατάτες τηγανιτές με την φλούδα τους και γραβιέρα και τέλος χόρτα γιαχνί. Τα συνοδεύσαμε με καταπληκτικό τσίπουρο δικής τους παραγωγής και λόγω της πολύς όμορφης ατμόσφαιρας ήπιαμε πολλά καραφάκια και πραγματικά το καταευχαριστηθήκαμε.
Για το τέλος μας κέρασαν μους λεμονιού που ήταν ότι καλύτερο μετά από τα ψαρικά.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε 49 ευρώ.
Ήταν ένα όμορφο ηλιόλουστο μεσημέρι.

Τα Μεζεκλίκια

Π.Τσαλδάρη & Σπάρτης 159, Καλλιθέα
Τρι - Κυρ: 12:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.
2109431565

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.