• Ακολουθήστε μας
Δύναμη στην Κηφισιά
Zambri
Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά
Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

Δύναμη στην Κηφισιά

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Υπάρχει ένας υπέροχος χώρος εστίασης που μπορεί να απογειώσει τη διάθεση και τις αισθήσεις κάθε ώρα της ημέρας. Στεγάζεται σ' ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Κηφισιάς.

Το Zambri είναι το  all day στέκι που ξεχωρίζει με την υπέροχη  διακόσμησή του με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλου και την μελετημένη ένταξη του πράσινου που δίνει τη νότα του φυσικού στοιχείου στον χώρο.

Επιλέξτε το για καφέ ή brunch, για ένα γεύμα με βάση την ελληνική κουζίνα καθώς και για μια έξοδο για ποτό στον επάνω όροφο με στοιχεία και κέφι που θα σας θυμίσουν τις ένδοξες εποχές των  αθηναϊκών clubs!

Ίσως λίγο τσιμπημένο στις τιμές του θα επεσήμανα, ενώ μια μικρή βελτίωση στο σέρβις και στην (υπαρκτή) λίστα κρασιών, θα ανέβαζε κατά πολύ τη συνολική του εικόνα στα μάτια μας.

Zambri

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά, τηλ.: 210 6230063

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.