• Ακολουθήστε μας
Ρετρό Γαλαξίας
Galaxy (το ποτάδικο)
Σταδίου 10, Αθήνα

Ρετρό Γαλαξίας

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Λίγες εβδομάδες πιο πριν από αυτές εδώ τις προτάσεις πέρασε και αυτή που αφορούσε το Galaxy στο Hilton.Το ίδιο απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο και ένας καλός φίλος μου είπε πως αν ήθελα να γράψω μια πραγματικά ψαγμένη πρόταση τότε για άλλο Galaxy θα έπρεπε να έχω γράψει.

Το ίδιο βράδυ οι δυο μας συναντηθήκαμε εκεί, στη στοά στην Σταδίου, απέναντι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Είχα χρόνια ομολογώ να επισκεφτώ το κλασικό αυτό ποτάδικο. Όλα όμως είχαν παραμείνει όπως τα θυμόμουν. Η μεγάλη μπάρα με το δερμάτινο τελείωμα και πίσω της ο κύριος Γιάννης, μπάρμαν βγαλμένος από τη σεναριακή φαντασία των film noir.

Εδώ θα απολαύσεις χωρίς τύψεις το ποτάκι σου ότι ώρα κι αν νιώσεις ότι το έχεις ανάγκη, το πρωί μπορείς να πιεις και καφέ. Σπέσιαλ tip είναι οι εναλλακτικοί μεζέδες του Γιάννη που είναι ένα κι ένα για την περίσταση.

Παλιό καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό στέκι τις εποχές του παρελθόντος. Δεν είναι μοντέρνο, δεν είναι μοδάτο και σε καμία περίπτωση δεν θα γνωρίσεις εκεί trendy τύπους. Στέκι ικανό να σε κάνει να περάσεις καλά κουβεντιάζοντας με την παρέα σου ή και με τον εαυτό σου τον ίδιο σε περιπτώσεις που αυτό έχεις ανάγκη...

Galaxy (το ποτάδικο)

Σταδίου 10, Αθήνα

Τηλ: 210 3227733
Δευτέρα - Σάββατο: 09:30 - 03:00
Κυριακή κλειστά
Ποτό 7€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.