• Ακολουθήστε μας
Μυθοπλασίες επικών διαστάσεων
Ικχθίλιον

Μυθοπλασίες επικών διαστάσεων

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μήπως οι ιστορίες μυστηρίου σας συναρπάζουν; Τα ταξίδια στο χρόνο και οι εποχές δράκων και ξωτικών εξιτάρουν τη φαντασία σας; Τότε καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα και διαβάστε τις παρακάτω γραμμές.

Πριν ένα περίπου χρόνο γνώρισα τυχαία μέσω δημοσίευσης φίλου στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο ένα μπλογκ με τον τίτλο ευφάνταστο τίτλο "Μυθιστουργήματα". Τα διηγήματα μυστηρίου και φαντασίας που περιελάμβανε κέρδισαν γρήγορα το ενδιαφέρον μου. Σύντομα το μπλογκ αυτό χάρη στην αποδοχή των διαδικτυακών φίλων έγινε site ενώ οι ιστορίες άρχισαν να πληθαίνουν.

Αν και όλα αυτά αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας ομολογώ πως δεν έπαιρνα απόφαση να γράψω κάτι στα πλαίσια του Red Umbrella και αυτό γιατί οι πραγματικοί φίλοι του διαβάσματος δεν το κάνουν μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή. Τα πράγματα άλλαξαν όταν έπιασα στα χέρια μου το "Ικχθίλιον". Είναι το πρώτο βιβλίο του Κ. Βαρδή, εμπνευστή και δημιουργού των όσων προανέφερα, που βρήκε εκδότη!

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα επικής μυθοπλασίας που ρούφηξα μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Ένα ανάγνωσμα που απογειώνει τη φαντασία και το συστήνω γιατί είναι κατά τη γνώμη μου το απόλυτο easy reading book για άντρες που θα τους χαλαρώσει αλλά και ίσως τους επανεντάξει στον κόσμο του βιβλίου.

 

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς αντίτυπα της έντυπης εκδοσης του "Ικχθίλιον".  Για να τα κερδίσετε δήλωσε εδώ τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

Ικχθίλιον

Μυθιστόρημα Επικής Φαντασίας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Βαρδής
ISBN: 978-6185123482
Σελίδες: 278
Ηλεκτρονική Αγορά: Έντυπη μορφή E-book

Διαβάστε εδώ περισσότερα διηγήματα 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.